Takmičarska i rekreativna škola skijanja

Šta biste želeli da naučite i koje su vaše ambicije?

Škola skijanja u skijaškom klubu “NIŠ” podrazumeva ne samo učenje i usavršavanje vaše tehnike skijanja, već i zabavu na snegu zajedno sa našim iskusnim trenerima, instruktorima i ostalim polaznicima.

U zavisnosti od vaših afiniteta, mogućnosti i želja, možete se uključiti u takmičarski ili rekrativni program škole skijanja.

Takmičarska škola skijanja

Postoji način da postanete odličan skijaš. Takmičarska škola skijanja skijaškog kluba “NIŠ” nudi kvalitetne skijaške i fizičke treninge za naše takmičare koji se kroz proces postepenog višegodišnjeg usavršavanja skijaške tehnike i razvoja fizičkih sposobnosti uvode u svet vrhunskog skijanja i sportskih takmičenja.

Taj put dobro znamo jer smo ga prošli kroz sve prethodne generacije takmičara, te vas ohrabrujemo da nam ukažete svoje poverenje. Ne očekujte da će to biti lako, ali uvereni smo da ćemo vašom voljom i našim znanjem dostići maksimum vaših mogućnosti.

Škola rekreativnog skijanja

Škola rekreativnog skijanja je pogodna za sve nivoe i uzraste, sa ciljem da vas naučimo da skijate, usavršite svoju tehniku i da u vama probudimo želju za daljim napredovanjem. Kroz organizaciju ski-kampova i časova skijanja nudimo mogućnost da razvijete svoje skijaške veštine, bilo da ste početnik ili napredniji rekreativac.

  • Šestodnevna škola skijanja (u januaru ili februaru)
  • Poludnevni grupni časovi (grupe su podeljene prema uzrastu i nivou znanja)
  • Rad 1-na-1 sa instruktorom
  • Organizacija smeštaja i prevoz do staze

BANSKO SKI KAMP 2024.